maanantai 29. syyskuuta 2014

back-office tehtävä



Back-Office tehtävät

1.       pankkialalla back-office tehtäviin kuuluu maksuliikenteen seuranta ja prosessointi sekä erilaiset liiketoiminta tukipalvelutehtävät kuten esimerkiksi: talouden ja hallinnon  palvelut.

Kaupan alalla back-office- tehtäviin kuuluu Yhteistyö ulkoisten ja sisäisten tahojen kanssa, Luottohakemuksiin liittyvät tausta- ja selvitystyöt ja Asiakaspalvelu puhelimitse ja kirjeitse.

Kiinteistövälityksessä back-office  tehtäviin kuuluu konsultointi (tähän kohtaan ei löytynyt mitään tietoa)

Back-office toimihenkilö on henkilö, joka hoitaa yrityksen hallinnolliset tehtävät, tapahtumien selvittelyn, maksuliikenteen sekä kirjanpidon.

Back office assistentti on henkilö, joka hoitaa arkistointia, sen hoitoa ylläpitämistä ja kehittelyä. tehtäviin kuuluu myös asiamiesten ja käsittelijöiden avustaminen.

sihteeri on toimistotyön ammattilainen, joka työskentelee toimistopalvelu-, tietohallinto- ja viestintätyössä erilaisissa organisaatioissa muun muassa yrityksissä, järjestöissä ja virastoissa. Ammattinimike voi olla myös assistentti.

Toimistovirkailijan Keskeisiin hoidettaviin tehtäviin kuuluvat arkistonhoito, asiakaspalvelu, puhelinvaihde, postiliikenne, esityslista- ja pöytäkirjavalmistelun avustavat tehtävät sekä muut toimistotehtävät.

Myyntiassistentti. Myyntiassistentin tehtävät vaihtelevat riippuen työnantajayrityksestä. Tehtäviin kuuluu mm. tilausten käsittelyä, laskutukseen liittyviä töitä, asiakasrekisterin päivitystä, reklamaatioiden hoitamista ja asiakaspalvelua sekä muita myynnin tukeen liittyviä tehtäviä. Tehtäviin voi kuulua myös myynti- ja esitysmateriaalin tuottamista ja tapahtuma- ja kokousjärjestelyjä.

2. Back-officessa olevan keskimääräinen 2328€.

3. Neuvonta back-officessa tarkoittaa sitä että sinua neuvotaan tekemään asiat sillä tavalla millä firmassa ne on totuttu tekemään. Ohjeistuksessa sinulle kerrotaan mitä kaikkea sinun työtehtäviin kuuluu. Opastuksessa sinulle miten kaikki laitteet toimivat ja mistä löytyy kaikki toimistotarvikkeet.
4 Olemme tehneet innossa monenlaisia back-offise. Olemme auttaneet yrittäjiä saaman uusia yhteys henkilöitä ja auttaneet heitä etsimään eri yrityksiä ja niiden henkilö kunnan yhteyksiä. Olemme suunnitelleet erilaisia tapahtumia ja niiden aikatauluja. Olemme myös arvostelleet eri netti sivuja ja yrittäjien liike ideoita. 5. Sain paljon isomman kuvan mitä tarkoitetaan back-office tehtävillä. Nyt tiedän mitä erilaisia back-office tehtäviä on eri toimialoilla.

Tekijät: Valtteri, William, Roope ja Otto

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti